Anna slimme thermostaat

De Anna slimme thermostaat is een zelflerende en zelf-programmerende thermostaat, die je met je smartphone, tablet of met de hand kunt bedienen. De slimme thermostaat kan modulerend verwarmen en haalt de weersinformatie van een lokaal weerstation, waardoor ze rekening houdt met eventuele weersveranderingen. De slimme thermostaat heeft geen aanwezigheidsdetectie en geeft alleen met een uitbreiding inzicht in je energieverbruik.

Er zijn verschillende uitbreidingen voor de slimme thermostaat, waarmee bijvoorbeeld zoneregeling mogelijk wordt. Je kunt de slimme thermostaat zelf installeren, of laten installeren door een monteur. Het systeem bestaat uit een thermostaat en een extra kastje (Smile-T).

Uitgebreide productinformatie

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Anna slimme thermostaat? Milieu Centraal zet ze onder elkaar en legt uit welke functies je helpen om energie te besparen.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.