Bosch EasyControl

De Bosch EasyControl is een slimme thermostaat waarmee je de verwarming in huis kunt regelen. De slimme thermostaat beschikt over aanwezigheidsdetectie door de aanwezigheid van een smartphone vast te stellen (geofencing). Daarnaast kan de Bosch Easy Control zelflerende opwarmen, modulerend verwarmen en is deze optioneel aan te sturen door spraakondersteuning.

De Bosch EasyControl ziet aan het signaal van jouw smartphone of je thuis bent en zet de verwarming automatisch omhoog of omlaag. Ook kan je de verwarming optioneel middels het gebruik van spraakbediening aansturen. Daarnaast kan je met één druk op de knop instellen dat je weg bent, waardoor alle radiatoren omlaag gaan. 

Uitgebreide producteigenschappen

Milieu Centraal zet de belangrijkste functies van de Bosch EasyControl slimme thermostaat op en rij en legt eventuele voor- en nadelen uit.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.