Homematic-IP

Homematic-IP is een draadloos systeem waarmee je elke kamer apart kunt verwarmen. Je kunt het systeem uitbreiden met bewegingsmelders, slimme schakelaars en dimmers om verlichting, zonwering en apparaten te bedienen. Ook kun je er inbraak- en rookmelders aan koppelen. Met de app kun je alles bedienen.

Het systeem bestaat uit losse onderdelen die je zelf samenstelt. Het is geschikt voor het apart verwarmen van verschillende kamers en voor verschillende warmtebronnen (CV-ketel, stadsverwarming, warmtepompen, elektrische radiatoren en infrarood verwarming). Wil je bijvoorbeeld vier kamers apart verwarmen? Dan schaf je aan: een toegangspunt (hub), een module voor jouw warmtebron(nen), 4 slimme radiatorknoppen en een kamerthermostaat.

Uitgebreide productinformatie

Milieu Centraal zet de specificaties op een rij en onderzoekt de belangrijkste eigenschappen.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.