Nefit Easy

De Nefit Easy is een modulerende zelflerende klokthermostaat. Via de Easy app kun je de thermostaat op je smartphone vanaf elke locatie bedienen. Je kunt het klokprogramma zelf instellen of kiezen voor het zelflerend programma. De Easy geeft inzicht in het gasverbruik voor verwarming en warm water.

De Nefit Easy ziet aan het signaal van jouw smartphone of je thuis bent en zet de verwarming automatisch omhoog of omlaag. De Nefit Easy heeft een douchetimer. Daarmee kan de maximale doucheduur ingesteld worden. Op deze manier kun je besparen op warmwatergebruik.

Het systeem bestaat uit een slimme thermostaat, die je huidige thermostaat vervangt. Bij een deel van de cv-ketels moet je een Easy Connect Adapter bij de cv-ketel installeren.

Uitgebreide producteigenschappen

Milieu Centraal zet de belangrijkste functies van de Nefit Easy op en rij en legt eventuele voor- en nadelen uit.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.