Nest Learning Thermostat

Meer energie besparen?

Met kleine dingen kan je veel besparen op je energieverbruik in huis, zonder dat het je eerst veel geld kost. Snelle bespaartips
De Nest Learning Thermostat leert wanneer je thuis bent en van welke temperatuur jij houdt. Hij programmeert zichzelf. Hij leert hoe lang het duurt om je huis op te warmen, zodat je huis warm is als je thuis komt. Zodra je het huis verlaat, schakelt hij zichzelf uit en helpt energie te besparen.

Je kunt de Nest thermostaat op iedere gewenste plek plaatsen. Hij is op afstand te bedienen met laptop, mobiel of tablet. Nest kan ook de warmwater tank in je cv-ketel uitschakelen, waarmee je tijdens een vakantie energie bespaart. Nest toont hoe vaak en hoe lang je verwarming de afgelopen maand was ingeschakeld en geeft zo een indicatie van je energieverbruik.

De Nest Learning Thermostat bestaat uit de Nest thermostaat, die in je huiskamer komt en de Heat Link, die bij de cv-ketel gemonteerd wordt. De thermostaat en Heat Link kunnen draadloos communiceren of verbonden worden aan de draad van je huidige thermostaat.

Uitgebreide productinformatie

Milieu Centraal zet de specificaties van de Nest Learning Thermostat op een rij.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.