Netatmo Thermostaat

Meer energie besparen?

Met kleine dingen kan je veel besparen op je energieverbruik in huis, zonder dat het je eerst veel geld kost. Snelle bespaartips
Netatmo is een slimme thermostaat die je verwarming regelt. Je kunt de thermostaat aan de muur bevestigen of los op tafel laten staan. Hij is op afstand bedienbaar met je smartphone, tablet of computer.

De thermostaat helpt je energie besparen met een schema dat gebaseerd is op jouw levensstijl en gewoonten. Hij toont een schatting van je energieverbruik en geeft bespaartips. De Auto-Adapt-functie berekent hoe lang je huis nodig heeft om op te warmen en zorgt voor de gewenste temperatuur op het juiste moment. De Auto-Care-functie waarschuwt bij eventuele problemen met je verwarming.

Het Netatmo-systeem bestaat uit een thermostaat met een tafelstandaard en muurbevestiging, een relaiskastje dat zorgt voor een draadloze verbinding tussen de thermostaat en je internetrouter, een cv-ketel adapter, een netadapter en USB-kabel.

Uitgebreide productinformatie

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Netatmo Thermostaat? Milieu Centraal zet ze onder elkaar en legt uit welke functies je helpen om energie te besparen.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.