SmartHome

SmartHome is een draadloos systeem waarmee je elke kamer apart kunt verwarmen. Je kunt het systeem uitbreiden met slimme schakelaars en dimmers om verlichting en apparaten te bedienen. Ook kun je er inbraak- en rookmelders aan koppelen. Met de SmartHome app kun je alles bedienen.

Het slimme thermostaat plus-pakket bestaat uit een centrale die de cv-ketel regelt, een ketelmodule die bij de cv-ketel geïnstalleerd wordt, 4 op afstand bedienbare radiatorknoppen en een kamerthermostaat. Met dit startpakket kunnen 4 kamers of radiatoren apart verwarmd worden.

SmartHome is geschikt voor energieneutraal wonen. Het systeem kan de opslag regelen van zonne-energie in accu’s, het starten en stoppen van zware verbruikers zoals de vaatwasser, opgewekte stroom terugleveren op het net.

Uitgebreide producteigenschappen

Milieu Centraal zet de belangrijkste functies en eigenschappen op een rij.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.