SQ610 Quantum

De SQ610 Quantum is een zelflerende thermostaat. Je kan er je verwarming mee regelen en beheren vanaf je smartphone, tablet of pc. Je kan met deze thermostaat kiezen voor het zelflerend programma of het klokprogramma zelf instellen. De thermostaat kan meerdere kamers op verschillende tijden en temperaturen verwarmen, en met een tweede thermostaat kan je een tweede verwarmingszone instellen. Hierdoor wordt de rest van het huis via zoneregeling verwarmd als in de woonkamer een openhaard of kachel brandt.

Het startpakket (351 euro) bestaat uit de thermostaat, de Gateway voor de verbinding met wifi en een ontvanger en een slimme thermostaatknop. Het pakket is uit te breiden met losse onderdelen, zoals een op afstand ontvanger (39 euro) of een extra slimme thermostaatknop (120 euro).

Uitgebreide productinformatie

Milieu Centraal zet de eigenschappen van de SQ610 Quantum op een rij. 

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.