T6 slimme thermostaat

De Honeywell Home T6 en T6R thermostaat van Resideo is een slimme thermostaat waarmee je de verwarming in huis kunt regelen. De T6/T6R slimme thermostaten beschikken over aanwezigheidsdetectie door via een smartphone vast te stellen of je thuis bent (geofencing). Daarnaast kan de T6 slimme thermostaat zelflerend opwarmen en in combinatie met een geschikte cv-ketel of warmtepomp ook modulerend verwarmen.

Je kunt met deze thermostaat een 7-daags weekprogramma instellen of een werk- en weekendweek met 5+2 dagen. Je kunt de slimme thermostaat zowel via het apparaat zelf als via een app bedienen. Installeren kun je zelf doen of door een verwarmingsinstallateur laten doen.

Uitgebreide productinformatie

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de T6 slimme thermostaat? Milieu Centraal zet ze onder elkaar en legt uit welke functies je helpen om energie te besparen.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.