T6 slimme thermostaat

T6 slimme thermostaat is een slimme thermostaat waarmee je de verwarming in huis kunt regelen. De T6 Slimme thermostaat beschikt over aanwezigheidsdetectie door de aanwezigheid van een smartphone vast te stellen (geofencing). Daarnaast kan de T6 slimme thermostaat zelflerende opwarmen, en modulerend verwarmen.

Je kunt een 7-daags weekprogramma instellen of een werk- en weekendweek met 5+2 dagen.  Je kunt de slimme thermostaat zowel via het apparaat zelf als via een app bedienen. Er is geen regeling per kamer mogelijk, en de thermostaat geeft je geen inzicht in je energieverbruik. Installeren kun je zelf doen of door een verwarmingsinstallateur laten doen.

Uitgebreide productinformatie

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de T6 slimme thermostaat? Milieu Centraal zet ze onder elkaar en legt uit welke functies je helpen om energie te besparen.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.