tado

tado leert je leefritme kennen en past de verwarming daarop aan. Tado laat het je weten als alle bewoners het huis verlaten hebben of als er een raam openstaat. Je kunt thuis én op afstand je verwarming bedienen. tado kan meerdere kamers of zones apart verwarmen met een extra thermostaat of slimme radiatorknoppen.

Het startpakket bestaat uit de tado Slimme Thermostaat en de tado Bridge. De Slimme Thermostaat en de Bridge communiceren draadloos via radiosignalen. De Bridge sluit je aan op je internetrouter. Je kunt het systeem uitbreiden met tado Slimme Radiatorknoppen. Met de tado Extensiekit kun je de Slimme Thermostaat draadloos aansluiten op je cv-ketel.

Uitgebreide productinformatie

Milieu Centraal zet de eigenschappen van tado op een rij.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.