Toon

Meer energie besparen?

Met kleine dingen kan je veel besparen op je energieverbruik in huis, zonder dat het je eerst veel geld kost. Snelle bespaartips
Toon is een slimme thermostaat waarmee je de verwarming kunt bedienen. Hij geeft je realtime inzicht in je stroom- en gasverbruik. De Coach op Toon geeft je persoonlijke tips om energie te besparen. Je bedient Toon via een beeldscherm aan de muur of op afstand met een app op je smartphone en tablet.

Je hebt een Toon-abonnement nodig om Toon via een app op je smartphone te kunnen bedienen en gebruik te kunnen maken van alle functies op Toon.

Het startpakket van Toon bestaat uit de Toon thermostaat en is inclusief installatie door een erkend monteur. Je kunt Toon uitbreiden met slimme tussenstekkers, waarmee je apparaten kunt aan- en uitschakelen en hun stroomverbruik kan zien. Je kunt Toon gebruiken ongeacht bij welke energieleverancier je aangesloten bent.

Uitgebreide productinformatie

Milieu Centraal zet de specificaties van Toon op een rij.

Zo kies je een slimme thermostaat

Of deze slimme thermostaat bij je past hangt af van je wensen en woonsituatie. Om de zoektocht wat makkelijker te maken geeft Milieu Centraal keuzehulp en zet alle thermostaten overzichtelijk onder elkaar. Lees uitgebreide uitleg over eigenschappen en functies van slimme thermostaten. Voor ieder model op de markt worden de energiebesparende eigenschappen nader toegelicht.