Praktisch over duurzaam

Toolkit beter bestrijden

Samen met retailers en brancheorganisaties heeft Milieu Centraal de campagne beter bestrijden ontwikkeld. Het doel van deze campagne is om mensen te informeren over de beste oplossing om overlast door schimmels, groene aanslag of ongedierte te voorkomen of te bestrijden. Wanneer preventieve maatregelen én bestrijden zonder gif niet helpt, kunnen daarvoor bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Onnodig of verkeerd gebruik hiervan kan schadelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Toolkit beter bestrijden

Lees voor gebruik de handleiding voor de campagne (pdf). Neem voor maatwerk of vragen contact op met met webredactie@milieucentraal.nl.

Ontdek de beste oplossing

Als je last hebt van deze dieren: bladluizenbloedluizen op kippen, buxusmotten, eikenprocessierupsen, fruitvliegjes, vraatinsecten op kamerplanten, houtwormen, katten, mieren, mollen, motten, muggen, muizen, kakkerlakken, ratten, slakken, vlooien, vogels, vraatinsecten in je tuin of zilvervisjes. Of andere overlast zoals groene aanslag, onkruid, schimmels in huis en schimmels in de tuin

Terug naar boven

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.