Praktisch over duurzaam

Verspillingsvrije week

Dáág bruine bananen en droge boterhammen! Wil je ook eens testen hoe verspillingsvrij jij kan zijn? Van 1 t/m 7 september 2020 is het Verspillingsvrije week van Stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Ga zelf aan de slag om voedselverspilling te voorkomen. Hulp nodig? Download dan de app Verspillingsvrije coach in de Google Play of App Store!

 

campagnebeeldvoedselverspilling.png

Coach nodig?

Baal je er ook van als het je niet lukt om alles op tijd op te eten? Gelukkig mogen je zorgen vanaf nu in de ijskast: welkom bij de Verspillingsvrije coach! 

De coach helpt je met slimme tips, inspiratie en toffe challenges om minder eten en drinken weg te gooien. Door te meten wat je weggooit, krijg je tips die nóg beter bij je passen.

✔  Superbelangrijk voor het milieu, lief voor je bankrekening!
✔  Je kunt de coach downloaden in Google Play of Appstore.

 

 

Logo Becky Samen tegen Voedselverspilling 654px.jpg

Samen maken we Nederland verspillingsvrij

De verspillingsvrije week is onderdeel van de campagne Hoe #verspillingsvrij ben jij? van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Binnen de stichting zetten organisaties, overheid en kennisinstellingen zich gezamenlijk in om verspilling tegen te gaan. Samen maken we van Nederland één van de eerste landen ter wereld die voedselverspilling met de helft weet te verminderen.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.