Praktisch over duurzaam

Deel jouw ervaringen met energie!

20 oktober 2014

Heb je jouw huis laten isoleren, of zonnepanelen laten aanbrengen? Je helpt anderen op weg door jouw ervaringen te delen op de nieuwe website www.ervaringenmetenergie.nl.

Praktische vragen

Hoeveel geld heeft de uitvoering van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie gekost? Hoe is het gegaan, heeft het veel rommel opgeleverd of viel dat heel erg mee? En waar moet je op letten als je voor spouwmuurisolatie kiest? Allemaal vragen waar de nieuwe website www.ervaringenmetenergie.nl antwoord op geeft via de ervaring van anderen.

Bewuster door zonnepanelen

Om je op weg te helpen, vind je op www.ervaringenmetenergie.nl ervaringen en tips van ervaringsdeskundigen. Zo schrijft Marijke over haar zonnepanelen: “Toch een besparing van 150 euro per jaar met drie panelen, dat red je tegenwoordig niet meer op de bank.” Iemand anders schrijft: “Sinds we zonnepanelen op ons dak hebben liggen, gaat ons hele gezin bewuster om met energie.”

Hoe voelt een energiezuinig huis?

Een energiezuinig huis loont: niet alleen bespaart het energiekosten en is het goed voor het milieu, het levert ook meer comfort op. Er zijn veel mogelijkheden om jouw woning energiezuiniger te maken: zoals isolatiezonnepanelenHR++ glas en een nieuwe zuinige cv-ketel.

Initiatief

De nieuwe site is een initiatief van Milieu Centraal en RVO, ondersteund door netbeheerder Liander.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.