Praktisch over duurzaam

Thematour langs duurzame huizen

03 mei 2016

Wil je alles te weten komen over een duurzame maatregel voor je woning? Ga in mei of juni op thematour met de Nationale Duurzame Huizen Route. Verspreid over heel Nederland worden dit voorjaar naar verwachting 40 tours aangeboden over thema’s zoals zonnepanelen, warmtepompen en energieneutraal verbouwen.

De thematours worden georganiseerd zodat mensen zich kunnen verdiepen in onderdelen van het verduurzamen van de woning. Een wens van eerdere deelnemers aan de Nationale Duurzame Huizen Route, die dit jaar op zaterdag 5 en 12 november plaatsvindt.

Thema kiezen

Je kunt bij inschrijving aangeven over welke duurzame maatregel je meer wilt weten. Zodra er in een gemeente of regio voldoende interesse is voor een bepaald thema, wordt een tour georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met huiseigenaren waarvan de woning op de website staat. In 2017 zijn er thematours vanaf februari tot juni.

Wil je achter het scherm alvast ontdekken hoe mensen een energiebesparende maatregel ervaren? Neem een kijkje op ervaringen met energie.

Banner EmE zonneboiler_728x90.jpg

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.