Praktisch over duurzaam

Duurzame warmte heeft de toekomst

24 maart 2017

Voor de campagne Duurzame Warmte zet Milieu Centraal de mogelijkheden voor verwarming zonder aardgas op een rij. Welke technieken kun je laten aanleggen om je huis en het water in huis duurzaam te verwarmen? Krijg advies op maat en ontdek alles over warmtesystemen: van techniek tot aanschaf.

Op weg naar een CO2-neutrale toekomst zal het aardgas verdwijnen uit Nederlandse huishoudens. Je hoeft niet te wachten en kunt nu een eerste stap zetten door te kiezen voor een duurzaam warmtesysteem zoals een warmtepomp of zonneboiler. Als je aardgas vervangt voor een duurzame warmtebron is dat beter voor het milieu want het scheelt CO2-uitstoot.

Technieken op een rij

Welk systeem past bij jouw situatie ontdek je met de tools op de campagnesite. Vergelijk de verschillende warmtetechnieken en lees alles over kosten, besparingen en subsidies. Je kunt advies op maat krijgen en direct een offerte opvragen bij een leverancier van het warmtesysteem.

De campagne Duurzame Warmte is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Greenpeace, de brancheverenigingen voor warmtepompen, zonneboilers, pelletkachels en biomassaketels, de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie, Stichting Duurzame Energie Prestatie Keur en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

Deze site gebruikt alleenĀ cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.