Spelvoorwaarden winactie Get Rail

Wat is het verschil in reistijd tussen een reis naar Parijs per trein of vliegtuig? Weet jij het antwoord, dan maak je kans op twee retourtickets per trein naar Berlijn, Parijs of Wenen of één de andere prijzen. Lees hier de voorwaarden.

Hoe kun je winnen?

Geeft op de Instagram van Milieu Centraal antwoord op de vraag: wat is het verschil in reistijd tussen een reis naar Parijs per trein of vliegtuig?

Deelname aan de winactie Get rail kent een aantal spelvoorwaarden.

Lees hieronder de voorwaarden.

 1. Iedereen kan meedoen! (alleen medewerkers van Milieu Centraal en hun thuiswonende gezinsleden zijn uitgesloten van deelname).
  De winactie Get rail loopt vanaf 14 t/m 30 november 2023 en wordt georganiseerd door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.
 2. Deelname aan de wedstrijd is kosteloos en gaat via het plaatsen van een reactie op de Instagram post van Milieu Centraal.
 3. Er zijn verschillende prijzen te winnen. De winnaar krijgt twee retourtickets per trein naar Berlijn, Parijs of Wenen (bestemming en reisdata zijn in onderling overleg vast te stellen). De tweede en derde prijs is het boek Tussen de rails van reisjournalist Sander Groen. Hierin kun je inspiratie opdoen, met de 35 mooiste treinreizen van Europa beeldend omschreven.
 4. Geef antwoord op de vraag die we via Instagram stellen: wat is het verschil in reistijd tussen een reis naar Parijs per trein of vliegtuig? Deze reistijd omvat de totale reistijd, dus inclusief wachttijd op de luchthaven en reistijd vanaf luchthaven naar centrum stad (in geval van vliegtuig). Het antwoord moet in aantal uren en minuten gegeven worden.
 5. De prijzen worden verloot onder de mensen met het juiste antwoord.
 6. Milieu Centraal heeft het recht om de naam van de winnaars te vermelden op haar website en social media-kanalen.
 7. Milieu Centraal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige uit prijsvraag voortvloeiende schade.
 8. Deelnemers verklaren door deelname akkoord te gaan met de spelregels en deze voorwaarden.
 9. Alle persoonsgegevens die in het kader van de winactie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor communicatie over de winactie gebruikt.
 10. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. Milieu Centraal is de organisator van deze winactie.
 12. Eventuele vragen of klachten over de wedstrijd kunnen per e-mail worden gestuurd naar [email protected].