Week Zonder Afval - winactie #2

Logodatum RGB Iconen Klein
In de week van 31 mei t/m 6 juni is de Week Zonder Afval! In deze zeven dagen gaan we met z'n allen de uitdaging aan om onze afvalberg te verkleinen. Een week vol met handige tips, leuke acties en inspirerende podcasts. Doe jij ook mee?

Je kunt op veel verschillende manieren afval besparen. Koop bijvoorbeeld vaker tweedehands, neem je eigen waterflesje mee op pad en geef je kleding een tweede leven. Kijk voor meer informatie op weekzonderafval.nl en meld je aan!

Winacties Week Zonder Afval

Tijdens de Week Zonder Afval kun je meedoen aan de winactie in de afval-nieuwsbrief van Milieu Centraal. Je maakt kans op het boek '99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan' van Peerby-oprichter Daan Weddepohl. De actie loopt tot en met 6 juni 2021.

Deelname aan de winactie van de Week Zonder Afval kent een aantal spelvoorwaarden. Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden winactie Week Zonder Afval

 1. Deelnemen aan de winactie van de Week Zonder Afval kan tot en met 6 juni 2021.
 2. Deelname is mogelijk via Instagram of Facebook:

- Boek '99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan' van Daan Weddepohl: “Deel wat jij voor het laatst hebt (uit)geleend op Instagram of Facebook met #WeekZonderAfval, tag @milieucentraal en maak kans op het boek '99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan' van Peerby-oprichter Daan Weddepohl”

 1. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 2. Iedere deelnemer mag maar één keer meedoen.
 3. De prijs van deze winactie is: Boek '99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan' van Peerby-oprichter Daan Weddepohl
 4. Er wordt één exemplaar van deze prijs verloot.
 5. Milieu Centraal, organisator van de winactie voor de Week Zonder Afval, verloot in juni 2021 de prijs. De winnaars krijgen een bericht via Facebook.
 6. Iedere deelnemer mag maar één keer meedoen.
 7. Milieu Centraal, organisator van de winacties voor de Week Zonder Afval, heeft het recht om – na 14 dagen zonder reactie – de prijs toe te kennen aan een andere kandidaat.
 8. Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor communicatie over de winactie gebruikt.
 9. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 10. Milieu Centraal is de organisator van deze winactie. De actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
 11. Eventuele vragen of klachten over de actie kunnen per e-mail worden gestuurd naar info@milieucentraal.nl.
 12. Deze voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd.