Praktisch over duurzaam

Archief Nieuwsbrieven Consumenten

Hieronder kun je de artikelen uit de nieuwsbrieven teruglezen. Blijf automatisch op de hoogte door je onderaan de pagina te abonneren op de nieuwsbrief. 

Oktober 2016

Topkeurmerken brengen orde in de keurmerkenchaos, campagne energie besparen doe je nu, warm water besparen onder de douche en grote en kleine klappers voor het klimaat.

September 2016

Delen is de nieuwe mode, hulpvideo's bij asbest, een weekje minder... en de groene tijdlijn. 

Nieuwsbrief consumenten juni 2016

In het zonnetje: groenten, zonne-energie, hitte en festivals

Nieuwsbrief Consumenten februari 2016

Afval scheiden: van melkpak tot wc-rol. Nieuwe energietax en ventileren tegen zilvervisjes.

December 2015

Tijdens deze donkere decemberdagen gaan gezelligheid en duurzaamheid prima samen. In deze decembernieuwsbrief tips voor de feestdagen en uitleg over groene subsidies en regelingen die ingaan op 1 januari 2016. 

Nieuwsbrief consumenten november 2015

Slim kiezen voor je huis, portemonnee én het milieu. In deze nieuwsbrief tips voor een lagere energierekening. Welke wasdroger is écht een koopje? Hoe verwarm je zonder te verarmen? Ook neemt Milieu Centraal fabels over spouwmuurisolatie, infraroodpanelen en keurmerken onder de loep.

Nieuwsbrief Consumenten Oktober 2015

Klappers voor een beter klimaat! Deze week staat in het teken van duurzaamheid. Met de klimaatklappers van Milieu Centraal kun jij je CO2-uitstoot flink beperken. Kies je voor woningisolatie of neem je vaker de fiets? Welke klappers kies jij?

Nieuwsbrief Consumenten April 2015

Geld over? Woningisolatie levert veel meer op dan een spaarrekening. Stroomverbruik halveren? Eitje! Milieu Centraal verloot energiemeters. Insecten rukken op in restaurants en supermarkten. En: hoe houd je paden en stoepjes onkruidvrij zonder verdelgers?

Februari 2015

Milieu Centraal heeft een vernieuwde website. Wat waren de best bezochte pagina's van 2014? Er zijn veel vragen over het voorlopig energielabel voor woningen. Glas moet in de ... glasbak. En wanneer is het goed voor het milieu om een apparaat weg te gooien?

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.