Praktisch over duurzaam

Bekijk de vernieuwde website van Milieu Centraal

Sinds vorige week heeft de website van Milieu Centraal een geheel vernieuwde uitstraling en inrichting. Bezoekers vinden meer focus en rust. De vele praktische tests zijn gebleven.

 

nieuwe site MC.JPG

MilieuCentraal.nl is voortaan responsive. Dat betekent dat de site even goed met tablet en smartphone te bekijken is als met een gewone computer. En dat was belangrijk: 20 procent van onze bezoekers bekijkt de site inmiddels met een tablet en 15 procent met een smartphone. Verder is het aantal thema’s behapbaarder geworden, de navigatie overzichtelijker, de vormgeving strakker en er is meer ruimte voor interactie. Benieuwd? Kijk eens rond op MilieuCentraal.nl.

Een nieuwe website is als een nieuwbouw huis. Het zit vol met nieuwe technieken en slimme regelingen, maar in de eerste tijd moeten muren en kozijnen 'werken en zetten' voordat alles echt goed op zijn plaats zit. Zo zal ook op de vernieuwde website van Milieu Centraal her en der een draadje los zitten of iets scheef staan. Of misschien vraag je je af waarom we een bepaalde pagina niet veel slimmer hebben ingericht. We waarderen het als je het in de komende maanden via webredactie@milieucentraal.nl laat weten wat er beter kan. Zo kan de site nóg beter worden.

Milieu Centraal is dé vraagbaak voor alles wat te maken heeft met het milieu in dagelijks leven. Je vindt antwoord op je vragen het op MilieuCentraal.nl.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.