Praktisch over duurzaam

Challenges: een weekje minder...

Samen met Pluk organiseert Milieu Centraal dit najaar 3 klimaatchallenges: een weekje minder brandstof, minder afval en minder vlees. Welke uitdaging past het beste bij jou? Doe mee en ontvang tijdens de uitdagingen een week lang inspirerende tips en deals in je inbox.

Op 26 oktober wordt de Nederlandse Klimaattop gehouden over energiebesparing. Tijdens de top worden er allerlei afspraken met bedrijven gemaakt. Wil je ook zelf wat doen voor het klimaat? De 3 challenges helpen je om thuis aan de slag te gaan. 

Waarom een weekje minder?

Door vaker de fiets of de trein te pakken, minder vlees te eten en beter afval te scheiden, bespaar je veel CO2. De tips maken het leuker en makkelijker dan je denkt! Dus doe mee en verras jezelf.

Wanneer gaan de challenges van start?

GIF weekje minder afval.gif (1)

Weekje minder afval
Ga jij de uitdaging aan om een week zo min mogelijk afval te produceren? Deze challenge start op maandag 10 oktober.

GIF weekje minder vlees.gif (1)

Weekje minder vlees
Durf jij de uitdaging aan om een week zo min mogelijk vlees te eten? Deze challenge start op maandag 7 november.

GIF weekje minder brandstof.gif

Weekje minder brandstof
De brandstofchallenge is vorige week begonnen, maar je kunt deze uitdaging ook op je eigen moment doen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor de nieuwsbrief minder brandstof. Succes!

Wie is Pluk?

Op Pluk.nl vind je goede deals met een goed verhaal. Pluk helpt je om duurzaam leven leuk en makkelijk te maken. Houd Pluk dus in de gaten voor goede deals, inspiratie en mooie verhalen!

 

 

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.