Praktisch over duurzaam

Kleur je tijdlijn groen

Groen doen, dat wil toch iedereen? Daarom kom je de praktische duurzame tips van Milieu Centraal ook steeds vaker op Facebook, Instagram en Pinterest tegen. Dat maakt #groendoen nog aantrekkelijker. Kijk je mee? 

Misschien heb je ze ook wel voorbij zien komen op je tijdlijn: tips tegen voedselverspilling of recycle ideeën. Milieu Centraal bereikt steeds meer mensen op Facebook en Instagram met makkelijke tips en inzichten om duurzaam te leven. Kleine aanpassingen die een grote bijdrage leveren aan een beter milieu.

Onderwerpen die de revue passeren zijn divers: van slow fashion tot aan groenten in de hoofdrol. Het populairste bericht tot nu toe gaat over dit verrassende bloemkoolrecept! Meer dan 20.000 mensen bekeken het recept. Daarmee is het een grote hit op Facebook én Instagram.

Instagram en Pinterest

Milieu Centraal kun je ook volgen op Instagram! Hier krijg je berichten met het laatste nieuws over milieu en energie, concrete tips en verrassende informatie. Op Pinterest staan verschillende borden met inspiratie voor recyclen en DIY, slow fashion, energie besparen, tuinieren en lekkere groentegerechten.

Wil je meer groen op je tijdlijn?

Vergeet dan niet om Milieu Centraal te volgen op Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.