Praktisch over duurzaam

Archief Nieuwsbrieven Professionals

Hier vind je de eerder verstuurde nieuwsbrieven voor professionals. Onderaan de pagina kun je je abonneren op de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief professionals december 2017

Naar ja/ja in 2018, besparen terwijl je meekijkt, de opmars van de warmtepomp, en zo maken we de cirkel rond.

Nieuwsbrief professionals juni 2017

Hoe onderzoek je drankverspilling? Waarom gespoten PUR een afrader is onder de vloer, duurzamewarmte.nl en keuzehulp voor lampen

Maart 2017

In deze nieuwsbrief voor professionals neemt Milieu Centraal onderzoek onder de loep. 6 vragen over 'de waarheid' | Energie besparen tussen de oren | Man zoekt uit, maar vrouw besluit | Eco-knop wasmachines onderzocht.  

November 2016

Hoe ga je om met verandering? Milieu Centraal zoekt het uit: van Trump tot woningisolatie.

Juli 2016

In deze nieuwsbrief: Milieu Centraal gaat voedselkeurmerken opnieuw beoordelen en ordenen. Welk keurmerk mag zich straks solide noemen? Verder: wat maakte de groentencampagne tot een succes? 400.000 huizen met zonnepanelen: hoe berekent Milieu Centraal dit? En wat zijn de spelregels voor het overnemen van informatie?

April 2016

In deze nieuwsbrief geeft Milieu Centraal een kijkje in de keuken. Hoe komen we aan onze feiten? Van gedragsonderzoek door studenten tot een werkgroep met experts. En als we het toch over cijfers hebben: directeur Vera Dalm presenteert het frisse jaarverslag van 2015.

Januari 2016

In deze nieuwsbrief verwelkomt Vera grote aantallen webbezoekers, zijn er nog 65 miljoen peren rijp voor vervanging, vinden winkeliers de helpdesk plastic tas en brengt Milieu Centraal orde aan in de keurmerkenchaos.

November 2015

In deze nieuwsbrief koerst Vera op het groene spoor, schakelt de publieke omroep over op groen, waarom mensen denken dat een goedkope wasdroger duurkoop is, hoe Milieu Centraal informatie onderzoekt en de klimaatbewuste lunch.

Juli 2015

In deze nieuwsbrief: Komkommernieuws bij Milieu Centraal: consument ergert zich aan plastic om groente. Column: 55-plussers denken over energiebesparing. En drie fabels over spouwmuurisolatie weerlegd.

Maart 2015

In deze nieuwsbrief: Vier grote veranderingen op Milieucentraal.nl. Zeven lastige vragen over het energielabel voor woningen. En: de slimme meter: inzicht en privacy?

Deze site gebruikt alleenĀ cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.