Praktisch over duurzaam

Column: gek op mijn Geckoboard

Wat ben ik trots op mijn Geckoboard! Je wàt, hoor ik u denken? Met dit dashboard kan ik realtime zien hoeveel mensen er op milieucentraal.nl actief zijn, hoe lang, waar ze de afgelopen week naar gekeken hebben en waar ze wonen. De feitjes en cijfers geven een mooi beeld van het groeiende bereik van Milieu Centraal.

Zo vonden afgelopen maand bijna 10.000 mensen per dag onze website. En ik moet natuurlijk altijd een beetje glimlachen als ik zie dat nèt na de lunchpauze het bezoek aan onze site stijgt. Kennelijk praat u bij uw broodje over onderwerpen die daarna 'even opgezocht' moeten worden. Dat is op twee manieren mooi. Dat u erover praat is mooi. En dat u ook weet dat u bij ons al die informatie toegankelijk en compact kunt vinden.

En wees gerust: ik zit u heus niet de hele dag te bespieden. Maar als u me eens tegenkomt; vraag gerust of u mijn 'gecko' even mag zien. Uw collega's zult u dan niet betrappen, het stipje of cijfer is echt anoniem.

Geckoboard en bereikcijfers 2015

Zo volg je met behulp van het Geckoboard live de bezoekers (29 januari 2016).

Live meekijken op Geckoboard.jpg

Meer bezoek voor milieucentraal.nl

Met 3.478.684 paginaweergaven is milieucentraal.nl vorig jaar 18% gegroeid ten opzichte van 2014.  

Top 10 in 2015.jpg


Meer artikelen in de krant 

Ook in de geschreven pers groeide het aantal artikelen in 2015 met 10% naar ongeveer 1200, met een totale oplage van 81 miljoen en een advertentiewaard van €5,3 miljoen.

Stats voor in artikel.jpg

Vera Dalm

Directeur Milieu Centraal

@veradalm

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.