Praktisch over duurzaam

Voortaan is het altijd lente

De uitdrukking 'een nieuwe lente een nieuw geluid' hebben we dit keer wel heel letterlijk genomen bij Milieu Centraal. Onze hele website heeft een nieuwe look, een nieuwe toonzetting, meer beeld en infographics. En we spreken 'u' voortaan met 'je' aan. Vind je dat goed?

Een site met dagelijks ruim 5.000 bezoekers vergt regelmatig vernieuwing. En ik moet zeggen: zelfs als je denkt dat een klus groter is dan je denkt, is ie toch nóg groter.... Onze site heeft meerdere functies, van algemene informatie tot verdiepende adviesmodules.

Die algemenere informatie heeft tot functie mensen te enthousiasmeren, ze een globaal beeld te geven, het moet vooral 'aantrekkelijk' zijn. De adviesmodules zijn bedoeld om net even meer persoonlijk te kunnen adviseren, daar is een meer serieuze toon aan de orde. Al die verschillende wensen wil je bedienen, dus een hele kunst om dat samen in één site te krijgen.

Nu is eerst de nadruk gelegd op het herzien van het algemene beeld, de look & feel in marketingtermen. Want voor zowel algemene oriëntatie als verdiepend advies: mensen denken en zoeken steeds meer in beeld. De volgende actie is het herzien van alle adviesmodules. Ook daar weer veel variatie, van luchtige quizjes tot degelijke rekenmodellen. Dus we zijn nog niet klaar! De eerste reacties zijn enthousiast. Laat vooral weten wat je ervan vindt.

Vera Dalm

Directeur Milieu Centraal

@veradalm

 

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.