Praktisch over duurzaam

Tips voor het klimaat: deel ze

Van Parijs tot Purmerend en van wereldleiders tot kantoorpersoneel: iedereen kan helpen om de CO2-uitstoot omlaag te brengen. De klimaatklappers van Milieu Centraal laten zien wat mensen thuis kunnen doen. De ontwikkelde visuals mag iedereen gebruiken op website, social of print.

Op 4 november trad het Klimaatverdrag van Parijs in werking en deze week zijn de leiders uit de hele wereld bij elkaar in Marrakesh om de afspraken verder uit te werken. Stapje voor stapje worden concrete plannen gemaakt om de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5 graden.

Maar het klimaat is niet alleen iets voor conferenties en vergadertafels. Terwijl politici en bedrijven overleggen, kunnen alle Nederlanders zelf al aan de slag. Milieu Centraal zet acties op een rij: van minder eten weggooien tot woningisolatie en van de was ophangen tot met de trein naar je werk gaan.

Alle hens aan dek

Alle hulp is nodig om het klimaat een handje te helpen. Daarom stelt Milieu Centraal haar informatie graag beschikbaar. Wil je jouw inwoners, klanten of lezers laten weten wat zij voor het klimaat kunnen doen? Deel onze infographics met ze. Je vindt ze op onze campagnesite www.klimaatklappers.nl en kunt ze met bronvermelding vrij gebruiken. Wil je ze in print verspreiden? Via info@milieucentraal.nl kun je de infographics opvragen in drukwerkkwaliteit.

Banner toppers klimaatklappers rafpoging 628x333.png

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.