#1 In gesprek met - Daan Weddepohl

Daan Weddepohl
Daan Weddepohl is de oprichter van Peerby, een platform waarop je lokaal spullen kunt delen en lenen. Welke uitdagingen komt Daan tegen als start-up ondernemer? In deze podcast gaat onderzoeker Aniek Ivens van Milieu Centraal in gesprek met Daan Weddepohl over Peerby.

Je ziet deze inhoud niet omdat je onze cookies niet hebt geaccepteerd.

Instellingen wijzigen

Je ziet deze inhoud niet omdat je onze cookies niet hebt geaccepteerd.

Instellingen wijzigen

Over Daan Weddepohl

Daan Weddepohl is de oprichter van Peerby.com, een website om spullen te lenen van mensen in de buurt. Hij won een aantal internationale prijzen op het gebied van ondernemerschap en duurzaamheid en schreef een boek over de uitdagingen van duurzaam ondernemen, getiteld "99 redenen om te stoppen en toch door te gaan".

Serie Milieu Centraal in gesprek met

Milieu Centraal gaat in deze podcastserie in gesprek met duurzame koplopers. Wat drijft hen, welke toekomst zien zij en wat denken zij dat jij zelf als consumerende consument of kritische burger kan doen.

De serie is opgenomen voor de Week Zonder Afval van maandag 31 mei t/m zondag 6 juni 2021. Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk afval weg te gooien. In de podcasts vertellen circulaire 'helden' hoe ze zich inzetten voor minder afval.

Productie: Ferry de Pater Sound