#4 In gesprek met - Janouk Kelderman

Janouk Kelderman
Waarom zou je geen of alleen tweedehands kleding kopen? Zangeres, ZAPP-presentatrice, WNF-ambassadeur en schrijver Janouk Kelderman ondervond het zelf. In haar boek ‘Janouk zoekt een duurzame wereld’ deelt ze leuke tips, ideeën en DIY’s voor kinderen. Aniek Ivens is onderzoeker bij Milieu Centraal en gaat in gesprek met Janouk Kelderman in deze podcast.

Je ziet deze inhoud niet omdat je onze cookies niet hebt geaccepteerd.

Instellingen wijzigen

Je ziet deze inhoud niet omdat je onze cookies niet hebt geaccepteerd.

Instellingen wijzigen

Over Janouk Kelderman

Janouk Kelderman is presentatrice, (stem)actrice, schrijfster en WNF-ambassadeur. Sinds 2017 is Janouk op televisie te zien als een van de vaste gezichten van het NTR Klokhuis. Ook is ze regelmatig te zien in andere programma’s van de NPO. Na de succesvolle introductie van haar Instagramstory’s over de ‘Duurzame Dinsdag’ is Janouk gevraagd om Ambassadeur te worden van het WNF. Ook heeft Janouk in 2020 haar eerste boek uitgebracht: ‘Janouk zoekt een duurzame Wereld’. Janouk is een enthousiaste ‘alleskunner’ van de nieuwe generatie.

Foto in header: Mitch Blaauw Fotografie

Serie Milieu Centraal in gesprek met

Milieu Centraal gaat in deze podcastserie in gesprek met duurzame koplopers. Wat drijft hen, welke toekomst zien zij en wat denken zij dat jij zelf als consumerende consument of kritische burger kan doen.

De serie is opgenomen voor de Week Zonder Afval van maandag 31 mei t/m zondag 6 juni 2021. Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk afval weg te gooien. In de podcasts vertellen circulaire 'helden' hoe ze zich inzetten voor minder afval.

Productie: Ferry de Pater Sound