#7 In gesprek met - Robin Alers & Mirjam Hart

20191005 Business Mirjam 77
Robin Alers staat, samen met Nadia Ritz, aan de wieg van Strivvy: een platform waar je tweedehands kleding makkelijk en snel kunt kopen en verkopen. Mirjam Hart is blogger van Een goed verhaal én ambassadeur van Strivvy. Hoe zorgt dit platform dat mensen makkelijker kleding kunnen verkopen? En welke tips hebben ze nog meer voor een duurzame garderobe? Dat hoor je als onderzoeker Aniek Ivens van Milieu Centraal in gesprek gaat met Robin Alers en Mirjam Hart

Over Robin Alers, Nadia Ritz en Mirjam Hart

Robin (Co-Founder Strivvy)
Van duizenden feestgangers entertainen op festivals als Defqon.1 en Decibel, naar het runnen van een startup. Robin is als voormalige Hardstyle dj is weliswaar geheel toevallig de wereld van tweedehands kleding ingerold, maar zijn ambities zijn er niet minder door. Als medeoprichter van Strivvy hoopt hij duurzame outfits toegankelijker te maken voor iedereen.

Nadia (Co-Founder Strivvy)
Deze Noorse powervrouw is iemand die zelden in de spotlight wil staan, maar enorm belangrijk is achter de schermen. Nadia is het brein achter Strivvy en de voornaamste reden dat het bedrijf bestaat. Haar passie voor mooie outfits en ijverige karakter zorgen ervoor dat ze nooit haar doel uit het oog verliest.

Robin Nadia

Mirjam Hart

Mirjam Hart schrijft op haar blog eengoedverhaal.nu over duurzaam wonen en leven. De insteek is laagdrempelig milieubewustzijn, want ze weet: de eerste groene successen smaken naar meer. En als we allemaal iets doen, dan komen we samen al een heel eind.

Serie Milieu Centraal in gesprek met

Milieu Centraal gaat in deze podcastserie in gesprek met duurzame koplopers. Wat drijft hen, welke toekomst zien zij en wat denken zij dat jij zelf als consumerende consument of kritische burger kan doen.

De serie is opgenomen voor de Week Zonder Afval van maandag 31 mei t/m zondag 6 juni 2021. Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk afval weg te gooien. In de podcasts vertellen circulaire 'helden' hoe ze zich inzetten voor minder afval.

Productie: Ferry de Pater Sound