Adres en routebeschrijving

Milieu Centraal geeft duurzame tips en adviezen. Dat doen we via onze website. Heb je een afspraak? Hier vind je ons adres en een routebeschrijving.

Heb je een afspraak met een medewerker van Milieu Centraal? Dit is ons adres:

Nicolaas Beetsstraat 2a
(hoek Catharijnesingel)
3511 HE Utrecht

Bekijk in Maps

Op de kaart Vind het kantoor van Milieu Centraal op de kaart van Google Maps

Routebeschrijving

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op de hoek van de Catharijnesingel en de Nicolaas Beetsstraat.

Te voet en met de trein

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op loopafstand van het Centraal Station. Wij raden niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken: het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen. Bekijk de looproute vanaf de roltrappen in Google Maps.

Loop het station uit via de uitgang ‘Centrum’. Ga onder het bollendak meteen rechtsaf en pak de roltrap richting de taxistandplaats. Loop rechtdoor langs het NS-kantoor over de Laan van Puntenberg. Passeer een parkje aan de rechterkant en loop langs het Gerechtshof met bijbehorende kantoren. Sla bij het kruispunt linksaf naar de Nicolaas Beetsstraat. Op de hoek met de Catherijnesingel vind je het kantoor van Milieu Centraal. Je vindt ons op de derde etage.

Met de auto

We raden af om met de auto te komen. De trein is sneller, makkelijker en milieuvriendelijker. Met de auto sta je snel vast richting Utrecht centrum en het is lastig parkeren.

Kom je met de auto? Plan dan vooraf de beste route. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Godebald (Hoog Catharijne). Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Daar zijn ook OV-fietsen te huur.

Je ziet deze inhoud niet omdat je onze cookies niet hebt geaccepteerd.

Instellingen wijzigen