Praktisch over duurzaam

Over deze site

Milieu Centraal besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van websites en applicaties en zet zich in om behalve inhoudelijk ook technisch up-to-date te zijn.

Heb je een vraag of opmerking over het functioneren van de websites of applicaties? Milieu Centraal helpt je graag verder en hoort het graag als iets voor verbetering vatbaar is via webredactie@milieucentraal.nl.

Geen individuele consumentenvragen

Individuele vragen van consumenten kan Milieu Centraal helaas niet beantwoorden. Er is geen helpdesk voor individuele consumentenvragen. Je kunt de zoekmachine rechtsboven in beeld gebruiken om antwoord op jouw vraag te vinden. Bedrijven en organisaties die inhoudelijke vragen of projecten willen aandragen, kunnen terecht op Samenwerken.

Feedback op deze site

Mis je informatie op de website van Milieu Centraal? Stuur je aanvulling naar info@milieucentraal.nl (vermeld in het onderwerp 'Kennisafdeling'). Het is prettig als je in deze e-mail de paginatitel noemt (of kopieer het webadres) en ontbrekende informatie met bronnen of verwijzingen toelicht. De informatie wordt door de onderzoekers van Milieu Centraal beoordeeld.

Hier lees je over de aanpak van Milieu Centraal; alle informatie die Milieu Centraal presenteert is gebaseerd op gevalideerde onderzoeksrapporten (brondocumenten).

Terug naar boven

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.