Over deze site

Meisje bewondert muur met muurtekeningen. Buitenmuur isoleren.
Milieu Centraal besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van websites en applicaties en zorgt dat ze inhoudelijk en technisch up-to-date te zijn. Heb je een vraag of opmerking over de website? Laat het gerust weten.

Technische vragen over de website

Gaat er iets mis op milieucentraal.nl of in een app van Milieu Centraal? Stuur je feedback naar [email protected]. Het is makkelijk als je een screenshot en link (kopieer het webadres van je browser) meestuurt. Lees hier hoe we omgaan met privacy, cookies en copyright.

Inhoudelijke feedback

Mis je informatie, zie je een tikfout of feitelijke onjuistheid? Stuur je verbetering naar [email protected]. Leg in je e-mail uit op welke pagina je hebt gekeken (kopieer het webadres van je browser) en onderbouw je verbetering met eventuele bronnen. Alleen dan kunnen de onderzoekers van Milieu Centraal het natrekken. Het lukt niet altijd om iedereen individueel antwoord te geven of in te gaan op alle verzoeken. Bij voorbaat ons excuus daarvoor. Alle informatie op de website is onderbouwd in de gevalideerde kennisbasis.

Geen individuele vragen

Heb je een vraag? Zoek dan eerst op de website. Gebruik de zoekmachine of de menuknop (rechtsboven in beeld) om te ontdekken of er al uitleg is over het onderwerp. Meestal vind je het antwoord op je vraag wel.

Milieu Centraal kan helaas niet ingaan op persoonlijke, individuele vragen. Daarvoor hebben we simpelweg niet genoeg mensen in dienst. Op onze website staat bij sommige onderwerpen wel een verwijzing naar organisaties waar je individuele vragen kunt stellen.

Professionele vraag

Bedrijven en organisaties die inhoudelijke vragen hebben of projecten willen aandragen, kunnen terecht op de pagina over diensten en samenwerking. Ben je journalist? Kijk in de perskamer.