Partners: met wie werken we samen?

Met Milieu Centraal

Aan de slag Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Contactformulier
De partners waarmee Milieu Centraal samenwerkt zijn heel verschillend, maar ze weten allemaal dat de onafhankelijke en betrouwbare informatie van Milieu Centraal de geloofwaardigheid van hun communicatie versterkt.

Milieu Centraal is een gewaardeerde samenwerkingspartner voor overheden, bedrijven en organisaties. Op basis van heldere, correcte en motiverende informatie stellen wij mensen in staat om keuzes te maken. Bovendien heeft Milieu Centraal de kennis en ervaring om consumenten te bereiken!

De diversiteit aan samenwerkingspartners, projecten en campagnes waarbij milieu wordt betrokken, laat zien dat we van vele markten thuis zijn. Van het formuleren van energiebesparingsadviezen voor energieleveranciers, tot het bepalen van onomstreden normcijfers voor vervoerders. Van een adviestool ontwikkelen tot het doorlichten van het assortiment van een doe-het-zelf-keten. Lees meer over diensten en samenwerking.

Partners per thema

Campagnes en projecten

Deze selectie van campagnes en acties zijn (mede) ontwikkeld door Milieu Centraal.

Veelgestelde vragen van professionals