Advies voor communicatie met impact

Campagnes en communicatie ondersteund door Milieu Centraal maken impact. Werk met ons samen en overtuig ook jouw doelgroep van je duurzame boodschap of duurzame product.

Milieu Centraal werkt op verschillende manieren samen aan campagnes en communicatie. Als specialist in duurzame communicatie bieden we praktisch en effectief advies voor communicatieprojecten. Daarnaast treedt Milieu Centraal regelmatig op als partner of trekker van campagnes vanuit een branche. En we onderschrijven gezamenlijk ontwikkelde informatie ter ondersteuning van campagnes (endorsement).

Communicatie: van content naar impact

Communicatie is een vak en Milieu Centraal beheerst het specialisme duurzaamheid als geen ander. In aanvulling op onze content-op-maat denken we graag met je mee over een effectieve aanpak van jouw communicatieproject.

Onze communicatieadviseurs kennen de trends en issues rond consumentencommunicatie over duurzaamheid, energie en milieu. Milieu Centraal beschikt daarnaast over een waaier aan Consumer Insights en heeft expertise en jarenlange ervaring in gedragsverandering.

Samen overtuigende campagnes neerzetten

Samen verleiden we jouw doelgroep tot duurzame keuzes. Bied je zulke keuzes met een groep bedrijven of een hele branche? En zoek je een onafhankelijke partner met kennis van duurzame communicatie? Milieu Centraal is graag (mede)afzender van je campagne, tegen een passende vergoeding.

Je boodschap krijgt impact omdat je doelgroep ons ziet als onafhankelijke autoriteit: onze informatie is wetenschappelijk gevalideerd en onze communicatie effectief. Wij concurreren bovendien niet met de deelnemende bedrijven.

Zo werkt dat

Milieu Centraal begeleidt de ontwikkeling van een gezamenlijke campagne of communicatie-activiteit. Indien nodig organiseren we ook een gemeenschappelijk consumentenonderzoek. We ontwikkelen gezamenlijke uitingen die beschikbaar komen als ‘toolkit’ voor deelnemers. En Milieu Centraal regelt het contentbeheer voor je van een gezamenlijke website of campagnepagina.

Communicatietoolkit

Milieu Centraal ontwikkelt communicatiemiddelen zoals toolkits en infographics. Deze middelen bevatten onafhankelijke informatie en bieden kant-en-klare oplossingen voor communicatie.

Toolkit Week Zonder Afval

Materialen voor partners om te delen tijdens de Week Zonder Afval.

Week van de astbestvrije schuur

Tools om de week van de asbestvrije schuur als gemeente te organiseren.

Voor meer informatie

Suzanne Hoogers - Strategisch communicatieadviseur

Aardgasvrij wonen, isoleren, ventilatie

Paulien van der Geest - Strategisch communicatieadviseur

Keurmerken, voeding, luchtverontreiniging