Content op maat: betrouwbare info over jouw product

Bied je een duurzame dienst of product aan? Wij maken onafhankelijke content op maat die de duurzaamheid benadrukt en verheldert. Concreet, betrouwbaar en overtuigend.

Milieu Centraal heeft up-to-date kennis over veel aspecten van duurzaam leven, die wetenschappelijk is gevalideerd. Bij jouw dienst of product kunnen we passende onafhankelijke informatie over duurzame keuzes bieden. Het resultaat: aantrekkelijke, concrete en betrouwbare content op maat voor je klanten.

  • We maken geen reclame voor je product of dienst, maar creëren content die iets zegt over de duurzaamheid ervan.

  • Je doelgroep ervaart deze informatie als betrouwbaar, omdat je ons vermeldt als afzender van deze specifieke informatie.

  • Krijg je kritische vragen over de duurzaamheid van je product of dienst en wil je heldere uitleg?

Zo maken we content-op-maat

In een startsessie kijken we samen naar jouw huidige content. Welke content of stellingen kunnen we voor je checken? Waar kan informatie van Milieu Centraal je content versterken? In welke vorm? De mogelijkheden zijn divers: duurzame tips, feiten, fabels, visuals en video's voor je kanalen. En indien nodig zoeken we cijfers uit over je duurzame diensten of producten. Bijvoorbeeld door de geldbesparing of milieu- of klimaatwinst door te rekenen.

Vergoeding voor betrouwbare info

De vergoeding die je betaalt voor content op maat gebruiken we om onze gevalideerde kennisbasis te onderhouden en uit te breiden. Zo weet je zeker dat jouw content actueel en betrouwbaar blijft. De tarieven voor content op maat zijn voordelig en variabel: de vergoeding is mede afhankelijk van de hoeveelheid content die we ontwikkelen en het bereik van je communicatie. 

Voor meer informatie

Suzanne Hoogers - Strategisch communicatieadviseur

Aardgasvrij wonen, isoleren, ventilatie

[email protected]

Paulien van der Geest - Strategisch communicatieadviseur

Keurmerken, voeding, luchtverontreiniging

[email protected]