Koken met een stekker

Lij-saan over koken met een stekker

De voordelen van inductie

Zet meteen een stap voor wonen zonder aardgas en ga voor koken met een stekker. Dit zijn de voordelen van koken op inductie:
✔ Goed voor het milieu: stroom wordt steeds duurzamer.
✔ Veilig: geen vlammen en alleen hitte onder de pan.
✔ Simpel schoon: doekje erover zonder lastig schrobben.
✔ Schonere lucht: er zijn geen verbrandingsgassen.
✔ Stijlvol: het ziet er mooi uit.
Anderen keken ook naar

Steeds meer mensen koken op inductie. Bijna de helft van de verkochte kookplaten is een inductie kookplaat. Dat is niet gek, want koken met een stekker...

Jaarlijks gaat er per persoon ruim 34 kilo eetbaar voedsel naar de afvalbak (dat is € 120!). Kook jij ook regelmatig te veel? Precies zoveel koken als...

Energie besparen doen we al, maar vanaf nu gaat het een stapje verder: we gaan wonen zonder aardgas. De alternatieven voor je vertrouwde hr-ketel zijn...