Duurzaam droomhuis

Duurzaam Droomhuis
Veel huiseigenaren zetten stappen voor een energiezuiniger en comfortabeler huis. Maar hoe doe je dat? En in welke volgorde? Bezoek 12, 13 of 14 november het Duurzaam Droomhuis van Milieu Centraal op de beurs Huis & Energie in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen en krijg antwoord op je vragen.

In het Duurzaam Droomhuis zie, hoor en beleef je alle duurzame producten. Van ledlampen, zonnepanelen en isolatie tot een warmtepomp. Onze onafhankelijke adviseurs in het Droomhuis geven uitleg, zodat je ter plekke al je vragen over de producten kunt stellen. Wil je nu al aan de slag met het verduurzamen van je huis? Op isoleren en besparen vind je tips en een overzicht van wat isolatie kost en oplevert.

Beursvloer Duurzaam Droomhuis

Bereid je huis voor op aardgasvrij wonen

Nederland stapt over van aardgas naar een nieuwe manier van verwarmen, voor een beter klimaat. De einddatum is 2050. Dat klinkt ver weg. Maar je huis voorbereiden op aardgasvrij wonen, dat doe je nu. Iedere verbouwing van of onderhoud aan je woning is een kans om je voor te bereiden op wonen zonder aardgas. Zo vallen de kosten mee en profiteer je meteen van een comfortabeler huis.

De eerste stap is het verbeteren van de isolatie van je huis. Door goede isolatie verwarm je je huis met minder energie. Bovendien werkt een volledige warmtepomp alleen als er voldoende isolatie is. In veel oudere woningen zijn er nog geen vloerisolatie en geen gevelisolatie. Ontdek op de beurs Huis & Energie welke mogelijkheden er voor jouw huis zijn!

Laat je inspireren

Op de beurs Huis & Energie vind je als huiseigenaar een antwoord op al je vragen over het verduurzamen van je huis. Er zijn prikkelende presentaties van professionals, workshops, gratis adviesgesprekken met specialisten, verrassende demonstraties en aantrekkelijke aanbiedingen van bedrijven.

Voor een veilig beursbezoek zijn er 8 maatregelen van kracht.

Ontdek in het Duurzaam Droomhuis

In het centrum van Huis & Energie komt het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis te staan. Hier zullen alle duurzame producten van ledlampen tot warmtepompen te zien, horen en beleven zijn. Onze adviseurs geven op deze plek uitleg en voorlichting, zodat je weet welke duurzame maatregelen je nu al kunt toepassen in jouw woning.

Deze producten krijgen een plek in het Duurzaam Droomhuis:

Vloerisolatie
Spouwmuurisolatie
Buitenmuurisolatie
Dakisolatie
• Isolerend glas, kozijnen en deuren
Zonnepanelen
Zonneboiler
Warmtepompen
Infraroodpaneel
Vloer- en wandverwarming
Led-verlichting
Energieverbruiksmanager / slimme thermostaat
Inductiekookplaat
Laadpaal
• Elektrische auto / fiets / scooter

Openingstijden en locatie

Vrijdag 12 november: 9:00 – 17:00
Zaterdag 13 november: 9:00 – 17:00
Zondag 14 november: 9:00 – 17:00
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Meer informatie over de beurs vind je op huisenenergie.nl.