Duurzaam Droomhuis op beurs Huis & Energie

Duurzaam Droomhuis
Vriendenvoordeel Met korting naar de beurs Huis & Energie Met onze kortingscode 21HEMILIEUCENTRAAL ontvang je 7,50 euro korting op een kaartje voor de beurs. Zien we je daar? Koop een kaartje
Veel huiseigenaren zetten stappen voor een energiezuiniger en comfortabeler huis. Maar hoe doe je dat? En in welke volgorde? Bezoek 12, 13 of 14 november het Duurzaam Droomhuis van Milieu Centraal op de beurs Huis & Energie in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen en krijg antwoord op je vragen.

In het Duurzaam Droomhuis kun je alle duurzame producten bekijken. Van ledlampen, zonnepanelen en isolatie tot een warmtepomp. Onze onafhankelijke adviseurs in het Droomhuis geven uitleg, zodat je ter plekke al je vragen over de producten kunt stellen. Wil je nu al aan de slag met het verduurzamen van je huis? Op isoleren en besparen vind je tips en een overzicht van wat isolatie kost en oplevert.

Beursvloer Duurzaam Droomhuis

Bereid je huis voor op aardgasvrij wonen

Nederland stapt over van aardgas naar een nieuwe manier van verwarmen, voor een beter klimaat. De einddatum is 2050. Dat klinkt ver weg. Maar je huis voorbereiden op aardgasvrij wonen, dat doe je nu. Iedere verbouwing van of onderhoud aan je woning is een kans om je voor te bereiden op wonen zonder aardgas. Zo vallen de kosten mee en profiteer je meteen van een comfortabeler huis.

De eerste stap is het verbeteren van de isolatie van je huis. Door goede isolatie verwarm je je huis met minder energie. Bovendien werkt een volledige warmtepomp of andere verwarming op lage temperatuur alleen als er voldoende isolatie is. In veel oudere woningen zijn er nog geen vloerisolatie en geen gevelisolatie. Ontdek op de beurs Huis & Energie welke mogelijkheden er voor jouw huis zijn!

Laat je inspireren

Op de beurs Huis & Energie vind je als huiseigenaar een antwoord op al je vragen over het verduurzamen van je huis. Er zijn prikkelende presentaties van professionals, workshops, gratis adviesgesprekken met specialisten, verrassende demonstraties en aantrekkelijke aanbiedingen van bedrijven.

Ontdek in het Duurzaam Droomhuis

In het centrum van Huis & Energie komt het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis te staan. Hier zullen alle duurzame producten van ledlampen tot warmtepompen te zien zijn. Onze adviseurs geven op deze plek uitleg en voorlichting, zodat je weet welke duurzame maatregelen je nu al kunt toepassen in jouw woning.

Deze producten krijgen een plek in het Duurzaam Droomhuis:

Vloerisolatie
Spouwmuurisolatie
Buitenmuurisolatie
Dakisolatie
• Isolerend glas, kozijnen en deuren
Zonnepanelen
Zonneboiler
Warmtepompen
Infraroodpaneel
Vloer- en wandverwarming
Led-verlichting
Energieverbruiksmanager / slimme thermostaat
Inductiekookplaat
Laadpaal
• Elektrische auto / fiets / scooter

De producten in het huis dienen als voorbeeld en worden niet specifiek door ons aanbevolen. Denk je na over een aankoop? Verdiep je dan goed in de verschillende producten die beschikbaar zijn.

Openingstijden, locatie en prijs

Vrijdag 12 november: 10:00 – 18:00
Zaterdag 13 november: 10:00 – 18:00
Zondag 14 november: 10:00 – 17:00

Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Een regulier kaartje kost 20 euro. Maak je gebruik van onze kortingscode 21HEMILIEUCENTRAAL, dan ontvang je 7,50 euro korting en kost een kaartje 12,50 euro. Koop een kaartje

Meer informatie over de beurs vind je op huisenenergie.nl.

Spelvoorwaarden winactie ‘Win vrijkaarten voor beurs Huis & Energie’

Deelname aan de winactie ‘Win vrijkaarten voor beurs Huis & Energie’ kent een aantal spelvoorwaarden. Lees hieronder de voorwaarden.

 1. Deelname aan de winactie ‘Win vrijkaarten voor beurs Huis & Energie’ kan van 22 tot en met 31 oktober 2021.
 2. Deelname is mogelijk door via de Facebookpagina van Milieu Centraal in een reactie onder het bericht te zeggen wat jij in jouw woning nog aan verduurzaming zou willen doen. Iedere deelnemer mag maar één keer meedoen.
 3. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 4. De prijs van de actie zijn 3 x 2 vrijkaarten voor de beurs Huis & Energie.
 5. Milieu Centraal, organisator van de actie, bepaalt op 1 november 2021 wie de winnaars zijn. De winnaars krijgt een bericht via Facebook. Daarna zal afgestemd worden waar de kaartjes naartoe gestuurd moet worden.
 6. Als de winnaars na 5 dagen niet reageren op het persoonlijke bericht via Facebook en geen adresgegevens doorgeven, gaat de prijs naar een andere deelnemer.
 7. Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor communicatie over de winactie gebruikt.
 8. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 9. Milieu Centraal is de organisator van deze winactie. De actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
 10. Eventuele vragen of klachten over de actie kunnen per e-mail worden gestuurd naar info@milieucentraal.nl.
 11. Deze voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd.