Alles over energie en milieu in het dagelijks leven

Duurzame warmte

Duurzame warmte heeft de toekomst. Met deze campagne laten we je de voordelen van duurzame warmte zien. En we gaan in op de keuzes die je kunt maken. Korte en heldere informatie over biomassaketels, pelletkachels, warmtepompen en zonneboilers

Alles over duurzame warmte

Over de Campagne Duurzame Warmte

De campagne duurzame warmte geeft inzicht in de mogelijkheden om je huis op een duurzame manier te verwarmen en te zorgen voor warm water. Deze campagne zet alle mogelijkheden op een rij. Je kunt op de site via een handige tool bekijken welke techniek voor jouw woning het meest geschikt is. Wil je meer informatie of direct al een offerte? De site biedt de mogelijkheid om snel in contact te komen met de aangesloten leveranciers. 

De campagne is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Greenpeace, de brancheverenigingen voor biomassaketels, pelletkachels, warmtepompen en zonneboilers, de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie, Stichting Duurzame Energie Prestatie Keur en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

Een initiatief van: