Praktisch over duurzaam

Contact en routebeschrijving

Deze site bestaat om consumenten te informeren over alles wat met milieu te maken heeft in het dagelijks leven.

Voor burgers en consumenten

  • Al onze informatie staat online. Je kunt de zoekmachine (rechts bovenaan) gebruiken om een antwoord op specifieke vragen te vinden. Milieu Centraal is helaas niet in staat om individuele consumentenvragen te beantwoorden. Heb je een vraag of opmerking over het functioneren van de website of mis je informatie, dan kun je terecht op Over deze site. Met een vraag over het Energielabel voor woningen kan je terecht bij de helpdesk op 0800-0808 of helpdesk@energielabel.nl.

Voor journalisten

  • Journalist? Kijk op Perskamer of bel de perstelefoon: 06 81166214.

Voor organisaties en bedrijven

  • Heeft jouw organisatie of bedrijf interesse in samenwerking? Kijk dan op Samenwerken met Milieu Centraal. Of neem contact op via info@milieucentraal.nl of 030 2305070.
  • Voor je bedrijf op zoek naar advies of informatie? Je kunt dan beter terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die onder meer duurzame initiatieven ondersteunt: www.rvo.nl.
  • Wil jouw organisatie of bedrijf nieuwe informatie onder de aandacht brengen van Milieu Centraal? Zie Over deze site.

Adres

Nicolaas Beetsstraat 2a
(hoek Catharijnesingel)
3511 HE Utrecht

Routebeschrijving

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op de hoek van de Catharijnesingel en de Nicolaas Beetsstraat (kaart weergeven).

Te voet en met de trein

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op loopafstand van het Centraal Station. Wij raden niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken: het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen. Bekijk hier de looproute.

Loop het station uit via het stationsplein. Ga onder het bollendak rechtsaf en loop via het Godebaldkwartier van Hoog Catharijne naar de uitgang bij de roltrappen. Sla onder aan de roltrap rechtsaf en ga linksaf op de Laan van Puntenburg. Blijf rechtdoor lopen met het spoor aan je rechterhand. Je komt langs het hoofdkantoor van NS. De straat gaat over in de Herman Gorterstraat. Je passeert park Nieuweroord, de 'Inktpot' en de Rechtbank Midden-Nederland. Na de Rechtbank neem je de eerste straat links: de Nicolaas Beetsstraat. Je vindt het kantoor van Milieu Centraal aan het einde van de straat aan je rechterhand (op de derde etage).

Met de auto

We raden af om met de auto te komen. Wil je dat toch doen, dan kun je het beste de route vooraf plannen. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Godebald (Hoog Catharijne). Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Daar zijn ook OV-fietsen te huur.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.