Praktisch over duurzaam

Contact en routebeschrijving

Op de website van Milieu Centraal kan iedereen terecht voor duurzame tips en adviezen. Heb je een vraag of kom je op bezoek? Lees hieronder hoe je Milieu Centraal kunt bereiken.

Voor burgers en consumenten

  • Al onze informatie staat online. Gebruik de zoekmachine (rechts bovenaan) voor uitleg over uiteenlopende onderwerpen; van aardgasvrij  tot zilvervisjes.
  • Milieu Centraal is niet in staat om op alle unieke vragen antwoord te geven. Op de website vind je veel tests en tools met advies op maat.
  • Natuurlijk zijn we ook aanwezig op social media zoals Facebook, Instagram en Twitter
  • Heb je een vraag of opmerking over de site? Neem contact op met de webredactie.
  • Voor een vraag over het Energielabel voor woningen kan je terecht bij de helpdesk op 0800-0808 of helpdesk@energielabel.nl.

Voor journalisten

  • Journalist? Kijk op Perskamer of bel de perstelefoon: 06 81166214.

Voor organisaties en bedrijven

  • Heeft jouw organisatie of bedrijf interesse in samenwerking? Kijk dan op Samenwerken met Milieu Centraal. Of neem contact op via info@milieucentraal.nl of 030 2305070.
  • Voor je bedrijf op zoek naar advies of informatie? Je kunt dan beter terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die onder meer duurzame initiatieven ondersteunt: www.rvo.nl.
  • Wil jouw organisatie of bedrijf nieuwe informatie onder de aandacht brengen van Milieu Centraal? Zie Over deze site.

Adres

Nicolaas Beetsstraat 2a
(hoek Catharijnesingel)
3511 HE Utrecht

Routebeschrijving

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op de hoek van de Catharijnesingel en de Nicolaas Beetsstraat (kaart weergeven).

Te voet en met de trein

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op loopafstand van het Centraal Station. Wij raden niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken: het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen. Bekijk de looproute vanaf de roltrappen in Google Maps.

Loop het station uit via de uitgang ‘Centrum’. Ga onder het bollendak rechtsaf en loop het winkelcentrum Hoog Catharijne in. In Hoog Catharijne sla je rechtsaf richting P1, P2. Loop rechtdoor naar de uitgang bij de roltrappen (Mariaplaats/Moreelsepark). Sla onder aan de roltrap linksaf en ga voor de stoplichten rechtsaf. Blijf rechtdoor lopen over het voetpad langs de grote weg (Catharijnesingel). Bij het tweede stoplicht steek je de Nicolaas Beetsstraat over. Op de hoek van de kruising staat het kantoor van Milieu Centraal. Je vindt ons op de derde etage.

Met de auto

We raden af om met de auto te komen. De trein is sneller, makkelijker en milieuvriendelijker. Met de auto sta je snel vast richting Utrecht centrum en het is lastig parkeren.

Kom je met de auto? Plan dan vooraf de beste route. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Godebald (Hoog Catharijne). Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Daar zijn ook OV-fietsen te huur.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.