Praktisch over duurzaam

Contact en routebeschrijving

Milieu Centraal geeft duurzame tips en adviezen. Dat doen we via onze website. Heb je een afspraak of een zakelijke vraag? Lees hieronder hoe je ons kunt bereiken.

Voor iedereen

Voor journalisten

  • Ben je journalist? Kijk op Perskamer of bel de perstelefoon: 06 81166214. De perstelefoon is alleen bedoeld voor journalisten. We kunnen dus geen vragen van consumenten beantwoorden via deze telefoon.

Voor organisaties en bedrijven

  • Heeft jouw organisatie of bedrijf interesse in samenwerking? Kijk dan op Samenwerken met Milieu Centraal. Of neem contact op via info@milieucentraal.nl of 030 2305070.
  • Ben je voor je bedrijf op zoek naar advies of informatie? Dan kun je beter terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die onder meer duurzame initiatieven ondersteunt: www.rvo.nl.
  • Wil jouw organisatie of bedrijf nieuwe informatie onder de aandacht brengen van Milieu Centraal? Zie Over deze site.

Adres

Heb je een afspraak met een medewerker van Milieu Centraal? Dit is ons adres:

Nicolaas Beetsstraat 2a
(hoek Catharijnesingel)
3511 HE Utrecht

Routebeschrijving

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op de hoek van de Catharijnesingel en de Nicolaas Beetsstraat (kaart weergeven).

Te voet en met de trein

Het kantoor van Milieu Centraal ligt op loopafstand van het Centraal Station. Wij raden niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken: het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen. Bekijk de looproute vanaf de roltrappen in Google Maps.

Loop het station uit via de uitgang ‘Centrum’. Ga onder het bollendak meteen rechtsaf en pak de roltrap richting de taxistandplaats. Loop rechtdoor langs het NS-kantoor over de Laan van Puntenberg. Passeer een parkje aan de rechterkant en loop langs het Gerechtshof met bijbehorende kantoren. Sla bij het kruispunt linksaf naar de Nicolaas Beetsstraat. Op de hoek met de Catherijnesingel vind je het kantoor van Milieu Centraal. Je vindt ons op de derde etage.

Met de auto

We raden af om met de auto te komen. De trein is sneller, makkelijker en milieuvriendelijker. Met de auto sta je snel vast richting Utrecht centrum en het is lastig parkeren.

Kom je met de auto? Plan dan vooraf de beste route. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Godebald (Hoog Catharijne). Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Daar zijn ook OV-fietsen te huur.

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.