Week Zonder Afval

Logodatum RGB Iconen Klein
Meld je aan Tips in je inbox Elke dag een afvaltip tijdens de Week Zonder Afval? Meld je dan aan voor de afvalnieuwsbrief
Van maandag 30 mei t/m zondag 5 juni 2022 gaan we met z'n allen de uitdaging aan om zo min mogelijk afval weg te gooien. Wil jij ook (weer) meedoen? Houd dan deze pagina in de gaten voor de #weekzonderafval.

Zeven dagen, zeven thema's

Laat je inspireren

MES01231MILIEUCENTRAAL Overzicht 0192
Pop-upstore

Kom buurten in de pop-upstore van Milieu Centraal op Utrecht Centraal. Overdags open tijdens de Week Zonder Afval en te vinden tussen spoor 18 en 19. 

Een foto van een microfoon. Milieu Centraal biedt podcasts aan over minder afval.
Inspirerende podcasts

Voor de campagneweek werden podcasts opgenomen met 'circulaire helden' die zich inzetten voor minder afval. Luister de podcasts?

Circulair Handboek Podcast
Tips uit het Circulaire Handboek

Benieuwd met welke stapjes jij je afvalberg kunt verkleinen? Er is ook een podcastserie Circulair Handboek gemaakt met handige tips en weetjes.

Microfoon
NVRDTalk Week Zonder Afval

De NVRD, BKN en Zero Waste Nederland bespraken in hoe gemeenten en kringloopwinkels elkaar kunnen versterken. Luister naar de NVRDTalk van 2021.

Acties per provincie

Sommige activiteiten zijn mogelijk uitverkocht. 

Tips voor minder afval Hoe kun jij afval besparen? Ontdek op welke manieren jij je afvalberg kunt verkleinen! Doe de test
Voor professionals Meedoen als partner? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je sparren over iets nieuws? Neem contact op. Stuur een e-mail