Praktisch over duurzaam

Websites

Omdat het Nederlandse publiek vele verschillende gezichten heeft, biedt Milieu Centraal informatie op diverse manieren aan. Onder meer via verschillende websites.

De websites van Milieu Centraal hebben gemeen dat ze consumenten praktische en betrouwbare informatie aanreiken over milieu, klimaatverandering of (duurzame) energie.

www.energieverbruiksmanagers.nl

evm_99x61.jpg

Een energieverbruiksmanager geeft inzicht in jouw energieverbruik en kan je helpen met het besparen op uw energierekening. Je vindt hier een onafhankelijke vergelijking van alle energieverbruiksmanagers en hun diensten. Zo wordt kiezen makkelijker.

www.bespaartest.nl

sites-Bespaartest-nl.png (1)

Op zoek naar makkelijke tips om de energierekening te verlagen? Bekijk dan op www.bespaartest.nl de 12 grappige cartoons, geef aan welke bespaartips iets voor je zijn, en bekijk de brochure waarin alle tips op een rij staan - met extra informatie die het makkelijk maakt om de tips uit te voeren.

www.Verbeterjehuis.nl

Wil je weten wat de kosten en opbrengsten zijn van verschillende energiebesparende maatregelen aan jouw woning? Verbeterjehuis.nl laat het je zien. Minder energiekosten, meer comfort! Verbeterjehuis.nl is een co-productie van Milieu Centraal en RVO Nederland.

www.ervaringenmetenergie.nl

logo ervaringen met energie.PNG

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met energiebesparende maatregelen? Kijk eens op ervaringenmetenergie.nl voor tips, praktische zaken en de opbrengst aan comfort en energiebesparing.

www.afvalscheidingswijzer.nl

Sites_van_MC_1.jpg

De afvalscheidingswijzer weet precies waar welk afval thuis hoort. Met het gooien van jouw afval in de juiste bak help je grondstoffen en energie te besparen. Vul een trefwoord in of kijk op de alfabetische lijst.

www.energielabel.nl

energielabel-thumbnail.png

Energiebewust kiezen gaat veel gemakkelijker met het energielabel. Het energielabel op een apparaat, een auto of een woning, toont in één oogopslag hoe zuinig jouw potentiële nieuwe aankoop is. Op de website staat alle informatie over de verschillende energielabels verzameld.

Terug naar boven

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.