Praktisch over duurzaam

Organisatie

De mensen achter Milieu Centraal maken de organisatie: medewerkers, bestuursleden en de leden van de wetenschappelijke raad van advies. Stichting Milieu Centraal ging in 1998 van start om mensen te helpen bij het maken van duurzame keuzes.

Met 25 medewerkers is voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal groot genoeg om iets te betekenen, en klein genoeg om onderling betrokken te zijn. Vera Dalm is directeur. 

Stichting Milieu Centraal is in 1998 opgericht en wordt voor ongeveer tweederde door de overheid gefinancierd. De organisatie is geen spreekbuis van de overheid, milieuorganisaties of het bedrijfsleven. Dat komt tot uitdrukking in een onafhankelijk bestuur en een onafhankelijke Wetenschappelijke Raad van Advies.

Het bestuur van Milieu Centraal telt 7 personen die afkomstig zijn uit verschillende geledingen van de samenleving. De voorzitter van het bestuur is Anne-Marie Rakhorst.

De wetenschappelijke raad van advies speelt een belangrijke rol in de kwaliteitsborging van de kennisbasis. De voorzitter van de raad is Kornelis Blok. 

Kom jij ons versterken?

Milieu Centraal zoekt soms nieuwe medewerkers. Kijk hier om te zien of Milieu Centraal op zoek is naar jou.

Vacatures
Terug naar boven

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.