Samenwerken

Het is voor bedrijven een uitdaging om consumenten te betrekken bij duurzame ambities. Milieu Centraal kan ondersteunen met onafhankelijke en betrouwbare informatie. Daarnaast biedt Milieu Centraal nog andere diensten.

Milieu Centraal stelt haar gevalideerde kennis beschikbaar voor partners. Zie Partners voor een overzicht van samenwerkingsverbanden.

Contentservice

Milieu Centraal kan de inhoud van uitingen die ontwikkeld worden checken op juistheid. Desgewenst wordt content op maat aangeleverd, bijvoorbeeld specifieke besparingsberekeningen en tips voor websites en brochures.

Boodschap versterken

Milieu Centraal kan haar naam verbinden aan uitingen die gebaseerd zijn op de gevalideerde kennisbasis. Door de onafhankelijke positie en betrouwbare informatie is Milieu Centraal in de ogen van consumenten een geloofwaardige endorser van milieuclaims. Resultaat: de impact van de communicatie neemt toe. Bij kritiek op de boodschap staat Milieu Centraal mede garant voor de juistheid van de informatie.

Gebruik van video's en online tools

Partners kunnen webvideo's en online tools van Milieu Centraal gebruiken op hun eigen website, soms in eigen look-and-feel. Dat scheelt in ontwikkel- en onderhoudskosten. Voor een overzicht zie Tests en Advies op maat.

Communicatieadvies en onderzoek

Milieu Centraal is ervaren in de benadering van consumenten. De communicatieadviseurs kennen als geen ander de issues en trends op het gebied van communicatie met consumenten over energie en milieu. Consumentenonderzoek van zowel Milieu Centraal als anderen is beschikbaar voor samenwerkingspartners.

Een gezamenlijk project

Milieu Centraal kan samen met partners projecten initiëren om consumenten te bereiken op de thema’s milieu, energiebesparing, duurzame energie, voeding, afval, mobiliteit en andere onderwerpen die voor consumenten relevant zijn. Samen brengen we duurzame keuzes dichterbij!

Contact

Benieuwd wat Milieu Centraal kan betekenen? Neem contact met ons op.