Praktisch over duurzaam

Zien hoe isolatie werkt

27 oktober 2017

Energie besparen en comfortabel wonen begint met isolatie. Ben je benieuwd hoe het isoleren in zijn werk gaat? Vakmensen laten voor de Dag van de Isolatie zien hoe isolatie aanbrengen in de praktijk gaat. Neem op 3 november 2017 een kijkje bij één van de tientallen deelnemende woningen en op 4 november 2017 bij sportclubs.

De dag van de isolatie is de ‘open dag’ van de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland (VENIN). De specialistische bedrijven isoleren op 3 november in heel Nederland huizen en geven zo de kans om mee te kijken en vragen te stellen. Op 4 november kun je zien hoe de bedrijven bij sportclubs isoleren.

Isoleren en besparen

Een huis zonder isolatie verliest veel warmte via de ramen, gevel, het dak en de vloer. Investeren in woningisolatie loont en is goed voor het milieu. Een goed geïsoleerd huis is comfortabel warm met een lagere energierekening. Lees meer over spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas.

Waar?

Op deze kaart kun je zien op welke dag bij huizen en sportverenigingen wordt geïsoleerd. Meer informatie op: www.dagvandeisolatie.nl

Deze site gebruikt alleen cookies om te meten, je bezoek is dus anoniem.